VACATURE

Medewerker groen in regio Gelderland

Medewerker groen in regio Gelderland

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker groen in de omgeving van Gelderland, die zich verder wil ontwikkelen bij een groeiend groenbedrijf uit de regio. Zit u op dit moment thuis en bent u op zoek naar een hoveniervacature nabij Gelderland? Stuur ons dan snel uw CV toe en vind zo snel mogelijk een prachtige baan.

Omschrijving

Personeelsdiensten Markelo zoekt als uitzendbureau groen medewerkers die allround inzetbaar zijn. In deze functie krijgt u te maken met alle facetten van het groot groen. Uw werkzaamheden zijn zeer divers en zullen onder andere bestaan uit: bermmaaien, onkruidbestrijding, hagen snoeien en het herinplanten van borders etc. Voor een hoveniervacature of andere vacatures in Gelderland zit u bij ons goed.

Functie eisen

  • Minimaal VMBO opleiding in het groen is een vereiste (of nog bezig met en binnenkort klaar met de studie) of minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in de groenbranche.
  • Geldig VCA certificaat (of bereid deze te halen)
  • Diverse andere geldige certificaten zijn een pré (bijvoorbeeld spuitlicentie, bosmaaien etc.)
  • Rijbewijs B (of nog bezig met) en eigen vervoer
  • Rijbewijs E is een pré
  • Flexibele werkhouding en collegiaal
  • Enige ervaring is zeker een pré, maar beginnende groen medewerkers zien wij ook graag reageren.

Bel gerust voor meer info of maak gelijk een afspraak

Zoek niet verder naar een hoveniervacature. Wij bieden veelzijdige banen in verschillende sectoren aan, zoals de bouw. Al onze geselecteerde banen hebben een prettige werksfeer met een goede beloning en gunstige arbeidsvoorwaarden op basis van de hoveniers CAO. In eerste instantie zal dit zijn op basis van een tijdelijke overeenkomst en bij goed bevallen behoort een vast contract zeker tot de mogelijkheden. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze hoveniervacature als medewerker groen, neem dan contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor u binnen ons grote en diverse klantenbestand. Solliciteer nu op een van onze vacatures.

Direct solliciteren

Wanneer u solliciteert door dit formulier in te vullen, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.