Over ons

Personeelsdiensten Markelo staat voor persoonlijke aandacht

Personeelsdiensten Markelo staat voor persoonlijke aandacht, zowel naar onze opdrachtgevers als onze medewerkers toe. Johann kwam er begin juli 2010 al achter, dat deze persoonlijke aandacht steeds meer naar de achtergrond verdween bij zijn toenmalige werkgever in de uitzendbranche. Hij besloot toen ook om voor zichzelf, kleinschalig een personeelsbemiddelingsbureau te beginnen in de bouwsector. Johann heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de bouw en al snel werd zijn klantenbestand en het aantal medewerkers zo groot dat hij het niet meer alleen kon.

Begin 2013 vroeg hij zijn zoon Yordy om zich aan te sluiten binnen Personeelsdiensten Markelo. Yordy had al ervaring in de uitzendbranche en de bouwsector en was toen als HR-professional aan het werk voor het UWV. Yordy gaf het kantoor rust door alle administratieve processen binnen het kantoor op orde te brengen en door alle informatie systematisch op te slaan. Begin 2015 waren ze klaar voor de volgende stap en hebben ze Heiko benaderd om via dezelfde visie de groensector te ontwikkelen binnen Personeelsdiensten Markelo.

Heiko was jaren werkzaam geweest binnen een groot landelijk uitzendbureau. Ook hier verdween de persoonlijke aandacht naar de achtergrond en was het niet mogelijk je te specialiseren binnen een sector. Begin mei 2015 heeft Heiko zich aangesloten bij Personeelsdiensten Markelo. Samen hebben wij de sectoren bouw, groen en infra verder uitgebreid en ons werkgebied binnen Overijssel en Gelderland op de kaart gezet.

Begin 2019 kwam daar Rob bij, als voorlopig laatste uitbreiding. Rob is een zeer ervaren man binnen de uitzend- en werving en selectie branche en na wat omzwervingen kwam hij uiteindelijk terecht in het mooie Markelo. Rob is gespecialiseerd in de logistiek en techniek branche, een welkome aanvulling binnen ons bedrijf.

Ieder van ons heeft persoonlijke aandacht heel hoog in het vaandel staan en ervaring in zijn eigen specialiteit en werkgebied, met als grote voordeel dat wij een zeer brede service kunnen bieden aan zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers.