Werkgevers

Werkgevers

Er zijn diverse redenen om contact op te nemen met Personeelsdiensten Markelo;
– of u nou op zoek bent naar tijdelijk personeel om de piek op te vangen,
– of omdat u op zoek bent naar een vaste medewerker, maar deze niet kunt vinden, of geen tijd heeft in voor het hele sollicitatieproces,
– of omdat u liever geen loonadministratie wil voeren en verzekeringen wilt afsluiten voor uw personeel,
– of u geen verstand van zaken heeft (wilt hebben) van de CAO- en wetswijzigingen
– of omdat u simpelweg de specialisten wilt inschakelen die hier goed in zijn en daar jarenlange ervaring mee hebben.

Er zijn nog wel veel meer redenen waarom u Personeelsdiensten Markelo kunt inschakelen voor uw personeelsuitdaging, wij vertellen u daar graag over onder het genot van een heerlijk kop koffie of thee, want dan komt onze persoonlijke aandacht het beste naar boven en samen komen we dan altijd tot een passende oplossing. Personeelsdiensten Markelo staat voor persoonlijke aandacht, met een specialistisch aanpak in elke branche waarin wij actief zijn. Wij hebben een breed scala aan tools tot onze beschikking waarin wij u piekfijn kunnen vertellen, welke kandidaat het beste bij u past en waarom u voor uitzending, detachering of werving en selectie kunt kiezen. Daarnaast gaan wij altijd voor een langdurige klantrelatie, wij zijn er trots op, dat zodra u zaken met ons doet, u in bijna alle gevallen altijd zaken met ons blijft doen.

Personeelsdiensten Markelo werkt met korte lijnen, direct contact en geen tussenpersonen of grote kantoren. Daardoor kunnen wij u altijd een zeer marktconform tarief aanbieden. Bij ons is wat u ziet, is ook wat u krijgt en wat wij vertellen maken we ook graag waar. Bij ons is nog een woord een woord en een man een man.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor aan de Grotestraat 4 in Markelo, maar we komen ook net zo lief bij u op kantoor om onze dienstverlening verder toe te lichten, indien dit nodig is. Voor meer informatie of om een afspraak in te plannen, bel: 0547-36 33 98.

single-img-ten