Bouwvacature in regio Overijsel

Persoonlijke aandacht
Zeer brede service
Gespecialiseerd in de bouw- en groensector

Bent u op zoek naar een leuke bouwvacature in de omgeving van Overijssel? Personeelsdiensten Markelo beschikt over een grote selectie aan interessante opdrachtgevers in de bouwsector. Met onze verschillende werkgevers en variërende functies vinden we de juiste baan voor u. Hierbij denken we mee aan uw wensen en behoeften.

Heeft u interesse in een bouwvacature?

Neem contact op!

 

Samen vinden we de juiste bouwvacature voor u

Op zoek naar een baan in bouw? Dan helpen wij u graag met het vinden van de juist bouwvacature. Wij beschikken als uitzendbureau over een deskundig team aan specialisten die secuur kijken naar welke vacatures het beste bij uw kwaliteiten passen. Hierbij staat persoonlijke aandacht voorop. Want wij geloven dat we met een persoonlijke aanpak u het beste kunnen helpen aan een geschikte baan. Samen zorgen we voor een langdurige samenwerking met een fijne werkgever.

Hoe wij u helpen aan een mooie baan

Naast het vinden van de juiste bouwvacature, is het ook de vraag op welke manier u daar graag werkzaam wilt zijn. Het kan bij ons middels uitzending en detachering. Is een baan in de bouwsector toch niks voor u? Dan bieden wij u nog veel meer interessante vacatures aan in verschillende branches, zoals:

 

Neem gemakkelijk contact met ons op voor een afspraak

Wij werken met veel bouwbedrijven samen, die ieder een eigen identiteit en manier van werken hebben. Dit nemen we mee in onze bemiddeling om ervoor te zorgen dat uw talent het beste tot zijn recht komt. Dus bent u op zoek naar een interessante bouwvacature bij u in de buurt? Bel naar 0547363398 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

single-img-ten
single-img-ten